2017. április 24., hétfő

Út a „Béke” Emberének – Élet-halál színjáték



Terrorista támadások a keresztény Európában és közben álságos mosolyok és békére intő szavak a Vatikánban muszlim vezetők társaságában akik szintén a békét és a szolidaritást hangsúlyozzák. „Mindannyian emberek vagyunk” – mondja  az imám és cinikusan békés jövőt kíván, miközben a muszlim terrorizmus egyre csak eszkalálódik a világ minden táján, de főleg Európa van össztűz alatt. Tudjuk miért: térdre kell kényszeríteni Európát – ez a terv és ők csak a tervet „kivitelezik”.

Lássuk meg, hogy egy nagy színházi előadásnak vagyunk a tanúi. Ők berendezik a színpadot, kiosztják a szerepeket és elvárják tőlünk, hogy elhiggyük: ez az igazság. Egy nagy játék – élet-halál játék!

Az ENSZ-be várnak egy igazi vezetőt, mert most, szerintük nincs igazi vezető  a világban. Várják, hogy jöjjön valaki aki egyszemélyben rendbe teszi mindazokat a világméretű problémákat amelyek most súlytják az emberiséget....Apropó emberiség. Amerikában már nem szabad használni ezt a szót: emberiség – túl szexista. Vajon mi a baj ezzel a szóval? Ha megkérdeznénk azt a férfit Kínában aki elvette feleségül a saját maga építette robotját – vajon ő mit válaszolna? Sőt több olyan szó van amiket egyáltalán nem lehet használni Amerikában mert nemiséget fejeznek ki, mint pl: hölgyem. Büntetik. Nem lesz többé „legjobb férfi és női” alakítás a filmiparban. Tilos nőnek vagy férfinak lenni!!! És ez az őrület ide is el fog jutni, Magyarországra. Ne higgye senki, hogy ide nem ér el. Már hozzák azokat a törvényeket amik aláássák mindazt ami értékes és emberi.

A National Geographic buldózerként tolja ránk a transzhumanista propagandáit. Ne érezz, ne láss, ne hallj, ne beszélj, ne gondolkozz, ne emlékezz, ne szeress, ne légy ember  - majd a gépek mindent elintéznek, te csak dőlj hátra nyugodtan és élvezd a ......mit is??? Azt, hogy ember vagy?!?




facebook

Eredetileg megosztotta:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése