2017. április 12., szerda

Iszlámfóbia – avagy az alattomos háború



Iszlámfóbia – a nagy terv az iszlámmal. Büntetni akarják az iszlám ellenes beszédeket ezzel együtt a rasszizmust és a vallási diszkriminációt. Viszont ezzel egyidőben a világ minden táján terrorista támadásokat szenvednek gyanútlan áldozatok. A canadai parlamentben a liberálisok elfogadtak egy törvény javaslatot amelyben megfelelőképpen büntetnék a szélsőséges megnyilvánulásokat – főleg az iszlámfóbiát. Megőrült a világ?????
Tudjuk, hogy a terror cselekmények nagy részét muszlimok hajtják végre – ezek ellen nem lehet felszólalni??? Vallási diszkrimináció ha arra „kérjük” őket, hogy ne öljenek több embert . Persze a demokratikus országokban a „demokráciát” kell gyakorolni.
Ellenben egy keresztényt elítéltek és kártérítésre köteleztek mert anti-homoszexuális szórólapot osztogatott (békésen, csendesen) és egy homoszexuális párt ezzel nagyon megsértett. Hol itt az igazság vagy hogyan is modják: demokrácia, egyenlő elbírálás és még sorolhatnám, hogy mi nincs ebben a „rendszerben”. És mit akarhat az iszlám??? Egy totális-globális háborút.

„Az anyáknak is alkalmazotti munkát kellene vállalniuk és nem otthon ülni” – egy új törvény készül a családok ellen. Az állam nem akarja tovább engedni, hogy az anyák neveljék a gyermeküket – a szülők nem dönthetik el, hogy otthon marad-e a kicsivel az anyuka vagy sem.  Az állam akarja nevelni a gyermekeinket. Vajon miért???

Eladhatják – törvényesen és legálisan – a böngésző adatainkat (még a GPS visszamenőleges adatait is) kereskedelmi cégeknek (is)a mi beleegyezésünk nélkül. (már most ezt teszik csak legálisan – halkan megjegyzem).

Valósággal hozzászoktatnak bennünket ahhoz a gondolathoz, hogy a testünkbe helyezett „technológiával” éljük a hétköznapjainkat. De van egy még vadabb kezdeményezés: computer chip-et az agyba – legyünk okosabbak, ügyesebbek ...”eszesebbek”.  Harari professzor szerint nincs szükségünk Istenre mert van csúcstechnológiánk – biotechnológiánk, vagyis az ember istenné válik a technológia segítségével. Mi ez ha nem a vég???

facebook



Eredetileg megosztotta:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése