2017. március 29., szerda

Jelenések 12. –„jel az égben”

Sokan beszélnek egy 2017.09.23.-án bekövetkező csillagászati jelenségről, amelynek – mint mondják – a keresztényeknek is jelentősége van, a Jelenések 12.-ben leírt asszonnyal kapcsolatban.

Ami nekem gyanús, az az, hogy a világi tudósok, és a keresztények is ilyen fontosnak tartják ezt a jelet. A Biblia többször negatívan említi a csillagok figyelését, és bár van példa rá, hogy csillagászati jelenség is kísér egy fontos isteni eseményt – mint például a messiás megszületését – de Isten másképp jelenti ki ezeket az övéinek. A betlehemi csillag példájánál maradva, a keleti bölcsek követték a csillagot, mert ők azokat figyelték. De a pásztoroknak angyalok nyíltan elmondták, hogy megszületett a megváltó. Ahogyan ebből is látjuk, az Úr gyermekeinek nem kell az eget fürkészniük, hogy megtudják, hogy mi fog történni.

Itt egy videó, attól, aki az idők jelei oldalról is ismerhető a Hitetés kora című két filmjével. Ő bemutatja Jupiternek az okkultizmushoz és más ezoterikus filozófiákhoz való kapcsolatát, és még a mai messiást váró zsidók is a Jupiterből várják a megváltójukat. Ez el kell, hogy gondolkodtasson mindannyiunkat.

Lehetetlennek tartom, hogy az isten nélkül élők, és az Úr gyermekei egy ilyen jelből ugyanazt olvassák ki. Én is csak azt tudom mondani, hogy olyan hitetés jön, amilyen még nem volt!

eredetileg megosztotta: Face LikeTheSun
https://youtu.be/pXS5_ifsIBg





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése