2017. március 7., kedd

Blognyitó



Kedves Látogató!

Csapatunk arra vállalkozott, hogy némiképpen pótoljuk a hazai médiából kimaradó információkat. Az információ-özön korát éljük mégis a legfontosabbak, amelyek „húsbavágóak”, nem jut el hozzánk. Helyette kapjuk a „megcsinált” vagy „propaganda” híreket és mi felvesszük a szemellenzőt készségesen vagy netalán nyögve, hogy: „nincs mit tenni”. Pedig tudjuk, látjuk, érezzük, sokszor még szenvedünk is az információ áradattól ami ránk ömlik, szeretnénk kontrollálni de sokszor csak sodor bennünket az „ár”. 
Azt már tudjuk tapasztalatból, hogy a fősodratú médiák nem fogják a valóságot, az igazságot bemutatni nekünk, hogy miért, ezt most itt ne feszegessük mert oldalakat, sőt „napokat-éveket” lehetne erről írni.
Legyen az a blog egy kis sziget – az igazság és valóság szigete.
Szörnyű, rémítő, sokkoló és ijesztő ami a világban történik, ami formálódik, ami éppen most(!) alakul és készül előtörni és minden ami eddig drága érték volt az emberek számára, család, gyerekek, szeretet, szerelem, törődés, gondoskodás, figyelem, együttérzés, igazság, béke, gondolat, maga az emberiség.....és még sorolhatnánk, ezt mind-mind ELPUSZTÍTJA.

A Biblia ír az utólsó időkről. A végidőkről.
Megdöbbentő látni és tapasztalni, hogy amit az Ige mond ezekről az időkről azok mind beteljesednek. Történnek. Nagyon gyorsan történnek. Akik ismerik a Bibliát azoknak könnyebb lesz beazonosítaniuk az eseményeket. 
Mi hozzuk a híreket de mindenki saját maga döntse el, hogy mit akar látni, hallani és megérteni ezekből, ki milyen végkövetkeztetésekre jut.
Egy valami biztos  - nem marad olyan a világ amilyen eddig volt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése