2017. június 17., szombat

Mint Noé napjaiban? Az utolsó nemzedék.



Hollywood belehúzott a nemtelenek propagálásába. A filmvilág díjátadó gáláján kitörő örömmel és éljenzéssel fogadták a hírt, már nincs olyan kategória mint pl.: legjobb férfi szerep vagy női szerep.  Van olyan állam az USA-ban ahol hivatalosan is megengedik, hogy ne kelljen nőként vagy férfiként azonosítaniuk önmagukat az ott élőknek.  Egy anglikán vallású pap, Clemens atya,  78 évesen felfedte titkát – mindig is a férfiakat szerette. Most végre megtalálta élete párját a 24 éves román férfi modellben. Férjnek és férjnek nyilvánították őket  hivatalosan is az esküvői ceremónián.
A pornográfia pusztító erejét már felismerték  és nem tagadják azt sem, hogy a probléma világméretű,  sőt évről-évre növekszik azoknak a száma akik szó szerint függőségbe kerülnek.
Az egész világ Szodomává és Gomorává vált.

 A Sátán hatalmas erőket mozgat meg annak érdekében, hogy az emberiséget homogenizálja, nemtelenné tegye. És mi van emögött? Nem csak az, hogy hogyan fog szaporodni az emberi faj hanem olyan mérhetetlen bűnbe sodorja az emberiséget amire Isten válasza csak egy lehet.  Jézus említi, hogy az utolsó időkben olyan lesz a földön az élet mint Noé napjaiban. Milyen volt az élet Noé napjaiban? Itt egy kiváló írás és válasz erre a kérdésre: 1. https://varadikarolibiblia.blogspot.hu/2016/08/noe-napjai-napjainkban-13-resz.html, 2. https://varadikarolibiblia.blogspot.hu/2016/08/noe-napjai-napjainkban-23-resz.html, 3. https://varadikarolibiblia.blogspot.hu/2016/08/noe-napjai-napjainkban-33-resz.html.

Egyre többen házasodnak önmagukkal – elveszik saját magukat (sologámia), hol lesz ennek a vége?
Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állnak be, mert lesznek az emberek magukat szeretők.....” ( 2Tim. 3.)
Ki hinné, hogy szó szerint megtörténnek azok a dolog amit az Ige mond? De akkor az is igaz, hogy az utolsó időben élünk...és akkor az is igaz, hogy nehéz idők lesznek...és akkor az is igaz amit Jézus mondott:
Mrk 13:19-20 Mert azok a napok olyan nyomorúságosak lesznek, amilyenek a világ kezdete óta, amelyet Isten teremtett, mind ez ideig nem voltak, és nem is lesznek. És ha az Úr meg nem rövidítette volna azokat a napokat, egyetlen hústest sem menekülne meg; de a választottakért, akiket kiválasztott, megrövidítette azokat a napokat.

Több amerikai iskolában be akarják szüntetni a vallás oktatást, ezen belül is a judaizmust és a kereszténységet ....az iszlám tanítását pedig bevezetni. A szülők tiltakoznak ugyan az ellen, hogy a koránt oktassák a gyermekeiket, mégis süket fülekre találnak.  Az állam nem enged.
Modern kori istenkáromlásnak titulálják a keresztény hit megvallását.

Aki eddig nem hitte el, hogy  az Ige a valóságot írja le, az kezdje el úgy olvasni Isten Igéjét, hogy valóban valóság – történik.  Az utolsó nemzedék életét látjuk és ennek a nemzedéknek az idejében jön vissza Jézus: Utolsó nemzedék - Jézus az ajtóban - 2017.05.27: https://www.youtube.com/watch?v=Mh9ivbMZwko 

facebook


Eredetileg megosztotta:
 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése